DE FRUGTBARE SØSTERSKABER

På Akademi for Feminint Lederskab.

Giv dig selv et år i en hjertevarm rugespa, hvor din feminine kraft bliver fremkaldt, udviklet og anvendt
til at skabe en lys fremtid for dig selv og andre via et frugtbart søsterskab

Vælg det, der passer dig – læs mere herunder.

Vil du sætte turbo på
realisering af dine drømme?

Træt af op af bakke? 
Træt af at skulle gøre alting alene?
Træt af at dine omgivelser ikke forstår eller støtter dig?
Træt at at være det eneste “pink får” in town?
Træt af mangel på flow, fnis og indflydelse?

Kom med i Det Frugtbare Søsterskab

– et netværk af kvinder, der vil give den max gas med deres feminine geni 

og skabe en lys fremtid for sig selv og andre, derhjemme, på jobbet og i verden.


Det koster det samme som en coaching time om måneden, 

men du får så meget mere, nemlig:

 • Online kursusforløb med redskaber der gør dig selvhjulpen ift at skabe den fremtid, du ønsker.

 • Ligesindede og ligehjertede at følges med, der accellerere din udviklingsproces

 • Udvidelse af dit veninde netværk med nye kreative, inspirerende sjæle

 • Intuitive input og effektiv masterminding i et rum, der fremmer kollektiv intelligens

 • Et nyt sprog og fællesskab med dem, du selv tager med

 • Månedligt energiboost og flow accelleration via slipstrøm

 • Hjælp til at opgradere alle livs- eller business områder - uden at du skal opfinde alting selv

 • Fitness for mental, emotionel, kropslig, spirituel, energetisk og erotisk intelligens

 • Genveje fra erfarne gæste mentorer der har gået vejen før dig

 • Toptuning til "Det Feminine Århundrede"

FEMININ FEST

De frugtbare søsterskaber fungerer på den måde, at vi samles en gang om måneden for at opleve live events med

Kirsten og/eller hendes netværk af inspirerende gæstelærere.

Imellem træffene har du online materialet til at styrke og dyrke dit feminine (business) lederskab.
Der er et begrænset antal pladser, som besættes efter først til mølle.

Vælg mellem København og Århus/Skanderborg.

Vælg mellem fokus på

DIG,

din BUSINESS

eller dit KALD.


Skræddersyet mentoring kan tilføjes.Vil du investere i dig selv, så andre får lyst til at investere i dig?

Vil du give dig selv en upgrade og et netværk for livet?

Vil du mestre den nye Feminitet, som mandlige forskere kalder

“Det 21. århundredes Styresystem”?

BESLUT DIG NU

OG KOM STRAKS I GANG MED ONLINEMATERIALET.

VÆLG MELLEM 4 FORSKELLIGE FEMININE FOKUS OMRÅDER

KLIK PÅ EN AF KNAPPERNE FOR AT TILMELDE DIG
Tag en veninde, kollega eller datter med og spar 25%

FEMININ ENERGI, NYDELSE OG EROTISK INTELLIGENS


Online materialet er centreret omkring temaerne:
Det Hellige Skød, Feminin Power, samspillet mellem maskulin og feminin energi, kærlighed og parforhold.

REALISER DINE DRØMME MED NYDELSE


Online materialet er centreret omkring hvordan du går fra offer til leder, fra almindelig til ekstraordinær og fra kvinde til gudinde – derhjemme, på jobbet og i verden.

BÆREDYGTIG BUSINESS SUCCES


Online materialet er centreret omkring, hvordan du skaber en eksponentiel overskuds forretning baseret på dit livsformål, der gør verden bedre, og som på sigt giver dig adgang til flere penge og mere tid.

BLIV LEDER I OG AF FREMTIDEN


Lær at mestre spillereglerne i det 21. åhundredes lederskab. Unikt, innovativt, holistisk lederudviklingsforløb for kvinder i erhvervslivet, som vil være med til at bringe verden – deres egen og den store – i balance og opnå mere indflydelse med nydelse.

TIDLIGERE DELTAGERE I KIRSTEN STENDEVADS
FRUGTBARE SØSTERSKABER UDTALER

Du er så utrolig dygtig til at danne søsterskaber. Jeg har aldrig mødt nogen som dig, der kan det, og det har jeg lært en masse af gennem årene. Og så er du en blændende taler, også selvom jeg føler, jeg er rimelig hjemme i stoffet, så bliver jeg alligevel altid fyldt positivt op.

Pernille Holm Kofoed, klaverleg.dk

Først og fremmest tak for et meget skønt forløb. Jeg vil meget gerne rose formatet, da jeg er vild med kombinationen af online forløb, facebookgruppe, ETV, yoga og det fysiske fremmøde. Det er skønt, at der er så meget at vælge imellem, så jeg/man kan tilpasse det til både tid og humør. (…)  Tak fordi du altid er nærværende og viser din helt fantastiske evne til at omfavne alle slags mennesker. Det er meget inspirerende og er i virkeligheden nok noget af det vigtigste, som jeg har taget med mig.

Maria Tødt

Da jeg for 2 år siden mødte Kirsten Stendevad havde jeg ingen anelse om hvilke store forandringer jeg skulle gennemgå. Jeg tror mange af os går og leder efter ro og glæde udenfor os selv. Jeg har fundet den indeni, introduceret til yogaens kraft, med ny indsigt i det feminine og det maskuline, kontakt til mit skød og mit hjerte, langt mere kærlighed til mig selv og alle omkring mig og ikke mindst kærlighed til livet af hjertet tak.

Rikke Nørgaard

Jeg har virkelig fået en øjenåbner… Det betyder at jeg ikke er ‘alene’ eller forkert med mine tanker, som jeg af og til har følt ifht. min mand og veninder.
Jeg synes der er så meget guld i forløbene og jeg glæder mig hver eneste gang jeg skal afsted. Jeg elsker det rum og den frihed der er i vores mødeaftener. Jeg synes du på en meget fin måde får feminin bevægelse, stilhed og information til at gå op i en højere enhed. Det betyder så meget. Optagelserne fra undervisningen er fantastiske. Månedlige fokusemner er super godt. Så herfra mig et KÆMPE TAK fordi jeg har muligheden for at være en af gudinderne. Det giver så meget værdi for mig.

Helle Haarup

Jeg har været meget glad for at gå på forløbene. Det har været nogle inspirerende temaer, som du har taget op og jeg har fået øjnene op for sider af mig selv, som jeg ikke anede, jeg rummede. Det har tillige været dejligt at være i et forum udelukkende med kvinder. Forventninger til forløbet havde jeg ikke nogen af, da min beslutning om at deltage blev truffet meget hurtigt ud fra et par veninders anbefalinger. Vejen blev ligesom vist mig – og jeg har bestemt ikke fortrudt. Jeg er SÅ glad for at være med og føler, at en helt ny verden har åbnet sig for mig, så det er i høj grad mig som takker.

Vibeke Lundbye

Kurset har givet mig en tættere kontakt til min feminine essens og mit skød. Det har givet mig en større tro på min feminine kraft. Jeg har brugt komme ned i kroppen øvelserne meget. Det har været berigende at være med i kvindefællesskabet. Det har været fint med at mødes 1 g/ mdr., i en travl hverdag. Der er så meget “stof” i materialet, at jeg vil lytte det igennem flere gange.

Anne Grethe L.

Jeg har fået genetableret kontakten til min powerfulde feminine kraft, og skabt balance i mine maskuline evner, til gavn og glæde i både mit private liv og i min business. Kirsten formår på en ubeskrivelig smuk og stærk måde at videregive mod, tillid, respekt og viden, så jeg hele vejen har følt mig set, hørt og favnet. Hun formår med power, blidhed og humor at lede vejen til større samhørighed og balance – både indeni hver enkelt, samt imellem relationer. Kirstens forløb får mine varmeste og taknemmeligste anbefalinger.

Camilla Schou, camillaschou.dk

Dybden i dette forløb er mad for min sjæl.

Jørdi, online deltager fra Norge

Kirsten er min store inspirator. Det har været et dybt udviklende år for mig, jeg har taget ejerskab af mit skød, min krop min feminine energi på måder og områder jeg slet ikke anede eksisterede i mig. Kirsten underviser med megen kærlighed og glæde som er yderst smittende, der er glæde og latter i hendes nærvær. Samtidig er der respekt og stor seriøsitet om emnet. Kirsten deler med stor viden, indsigt og visdom i det hun giver videre. Jeg kan kun med stort hjerte anbefale Kirsten.

Christie Harper

Det har været et inspirerende kursus, som har åbnet for nye og helt
ukendte veje i mig og MHS og som har ændret mit forhold til mit skød og min
sexualitet for altid.

Du løfter vibrationen og for så mange, i så stort et perspektiv, at det
påvirker os alle, universelt. Det er SÅ stort.

Margit

Fra kvinder, der har deltaget i mentorforløb:

Kirsten Stendevad er verdens mest fantastiske mentor, jeg kan varmt dybt fra mit hjerte, anbefale Kirstens og hendes fantastiske kurser. Hun er en ener på ALLE planer – hun er kærlighed, nærværende, altid 100% tilstede og super dygtig og ambitiøs.
Tjek hendes kurser for 2019 ud ♥️

Helle Frølund, hellefroelund.dk

Kirsten er ”the-go-to-person”, når man vil tænke stort og skabe stort med større lethed og nydelse og med støtte fra en enestående mentor og et fantastisk støttende fællesskab af ligesindede kvinder. Selvom jeg altid har haft store visioner, kom jeg efter et år med Kirsten, ikke alene ud med større visioner end jeg nogensinde have forestillet mig at kunne have – men jeg er også allerede i gang med at realisere dem på en lettere måde end mit tidligere knokler-gen ville have forestillet sig muligt. Kirsten er eminent til at se ens potentiale, få andre og en selv til at se det undervejs, men også konsekvent at hjælpe med at udvikle det, så man vokser virkelig i hendes mentorskab. Hun er herudover eminent til at holde ens vision, når man indimellem selv mister den af syne, hun sætter intet lys under en skæppe og så har hun mest afslappede, sjove, geniale, kreative, omsorgsfulde og inspirerende måde at være på, så det bliver let, sjovt og fuld af latter at skabe vækst i sig selv og sin virksomhed. Jeg kan anbefale Kirsten til alle, som vil investere det bedste af det bedste i sig selv eller sine medarbejdere og som vil satse på den nye tids energi – den er her, den er kommet for at blive og Kirsten kan hjælpe dig med at mestre den.

Rikke Ludvigsen, Safe Children

Jeg været så priviligeret at være en del af Kirstens søster cirkler og hendes viden og erfaring indenfor lederskab i et helt år.

Jeg har nydt godt at de ugentlige møder med kvindelige iværksættere – de har mødt mig i det svære, det skæve og det sjove.
Og mest af alt har det holdt mig til ilden når modet svigtede eller mindreværet tog over.

Kirstens kursus, er for mig, en bred og dybt vifte af værktøjer, lige fra det meditative og kropslige over i en gavebod af strategiske redskaber ift marketing.
Det støtter både ydre og indre vækst.
Ofte må vi vælge enten eller på mange kurser. På Kirstens kursus er det både og.

Konkret så blev jeg allerede halvvejs katapultet ud i store positive forandringer og tog kæmpe, både indre, ydre og økonomiske, skridt.
Jeg vækstede med 500% og startede min længe ventede internationale karriere. Og tog masser af nye initiativer den vej.

Kirsten har mine varmeste anbefalinger.

Linda Skougaard

I løbet af kirstens kursus er jeg for alvor trådt ind i min rolle som SHEO.

Jeg er begyndt at stole meget mere på min egen styrke og stemme fremfor at tro andre har svarene.

Det skifte har givet et øget kunde- og indtjeningsflow og har forstærket min tro på mig selv og min virksomhed.

Derudover har jeg fået et vidunderligt nyt netværk fyldt med lige præcis den type kvinder jeg har lyst til at skabe varige forbindelser med både som veninder og samarbejdspartnere.

Kirsten er så sindssygt god til at drage de rigtige mennesker, redskaber og ressourcer ind i forløbet og det har været afgørende for mig at der har været lige fokus på det indre og det ydre.

Som bonus er det bare uendeligt lækkert at være en del af kirstens univers – hvert træf har været ren nydelse og de mellemliggende online møder i de små grupper en motor i dagligdagen.

Kirsten stiller en bølge af energi til rådighed som man kan ride med på så man også er med til at ændre verden til det bedre gennem sit eget bidrag.

Enhver der kommer på Kirstens forløb vil mærke den kærlighed og det løft hun giver.

Hun ser vores styrker og holder vores visioner, når vi selv tvivler og ikke er i stand til at give energi til visionen.

Og hun udfordrer os når vi tænker for småt om os selv, om vores virksomhed og bidrag i verden.

Hun ved at vi er vigtige og fortjener succes med det vi forsøger at gøre. Hos Kirsten er der både højt til loftet og rummelighed til det dybe.

Her er man i gode hænder.

Jeg er helt og aldeles happy med indholdet og formen på forløbet og da Kirsten er i konstant udvikling og hele tiden bringer nyt ind kan jeg sagtens se mig selv melde mig til et nyt forløb senere igen.

 Helena Kalsmose, Enagi.com

Tilmeld dig risikofrit:

Du har 14 dages fortrydelsesret.

Hvis du afmelder dig indenfor 14 dage fra første træf, betaler du kun får måned 1.

Derefter er tilmeldingen bindende, så jeg og mine gæstelærere kan tage dig med på vores flyvende forvandlings tæppe.

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR HJÆLP?

KONTAKT OS PÅ info@kirstenstendevad.com eller akut på telefon 31326564.

II House
Prins Constantins vej 5
DK-2000, Copenhagen F
Denmark

1

ophavsret Illumina International 2019   Privacy policy

1
 • Så download min gratis e guide.

  DU MODTAGER

  • – Første kapitel af bogen Fremtiden er Feminin
  • – Executive summary af de 7 spilleregler i det 21. århundredes lederskab
  • – Oplæg af Carsten Stendevad, tidligere CEO ATP, om hans ledelsesfilosofi
  • – Paneldebat med trensættende rollemodeller om det nye lederskab

 • Så deltag i mine gratis online festivals.

  SKRIV DIG OP TIL NYHEDSBREVET HER

  OG BLIV TIPPET HVER GANG, JEG UDGIVER INTERVIEWS MED FRONTLØBERE

  Ingen spam – kun gode nyheder.

 • KONTAKT OS FOR MERE INFO

  Kontakt os for at høre, hvordan dig og dit team kommer igang ved at udfylde dette skema eller kontakte info@kirstenstendevad.com, tlf 31 32 65 64.

  GET MORE INFO – BUSINESS

 • KONSULENTYDELSER

 • Spillereglerne har ændret sig, både for mennesker og virksomheder.
  Vil du vide, hvordan?

  Så download min gratis guide.