FREMTIDEN ER FEMININ peger på en afgørende nøgle til fremtidig vækst, både for virksomheder og for individer af begge køn: at integrere den feminine kraft på lige fod med den maskuline.

De 7 spilleregler i det 21. århundredes lederskab gør mennesker og virksomheder i stand til at opnå mere med mindre og samtidig tackle tidens udfordringer: stress, talentmangel, lav produktivitet og dalende konkurrenceevne.

Læs den, hvad enten du er mand, kvinde, ansat eller leder. Læs den, hvis du gerne vil skabe bedre resultater derhjemme, på jobbet og i verden. Læs den, hvis du gerne vil have indflydelse på den fremtid, der allerede er i fuld gang.


SE FILM OM BOGEN OG HVAD ANDRE MENER OM DEN HER

BOGENS INDHOLD

DEL 1: Spillereglerne har ændret sig – Fremtiden er Feminin

Fem grunde til at fremtiden er feminin

Del 2: De 7 Spilleregler i det 21. Århundredes Lederskab

Komplementaritet – integreret lederskab

Polaritet – kønsbevidst lederskab

Autenticitet – troværdigt lederskab

Integritet – ansvarligt lederskab

Proaktivitet– innovativt lederskab

Synchronicitet – visionært lederskab

Totalitet – helhedsorienteret lederskab

 

Del 3: Sådan spiller du og din virksomhed efter de nye regler – det feminine århundredes lederskab i praksis

Hvad skal virksomheder gøre?

Hvad skal ledere gøre?

Hvad skal kvinder gøre?

Hvad skal mænd gøre?

Hvad skal samfundet gøre?

Vejen videre

Noter

Litteratur

Køb nu

Udtalelser om bogen


Virkelig en flot bog!

Virkelig en Flot bog! Jeg er grundlæggende helt overbevist om at du har ret i vigtigheden af at kunne spille på alle strenge – maskuline og feminine. Det har jeg altid følt var afgørende: at kunne bruge både forhånd og baghånd. I det hele taget sætter du med dine syv spilleregler for det 21. århundredes lederskab ord på meget af min ledelsesfilosofi. Jeg synes bogen har international kaliber, og jeg håber den vil blive læst af mange ledere og lederaspiranter af begge køn, så den kan være med til at styrke erhvervsliv og samfund.

En visionær page turner

En visionær pageturner til lederskabet i det 21. århundrede, og hvordan vi igennem synergien af de maskuline og feminine energier kan udfolde det fulde potentiale som ledere, enkeltindivider og som organisationer. Bogen manifesterer hvordan de bedste resultater bliver skabt når der er fokus på et helhedsorienteret perspektiv. Et must-read for ledere og alle andre der vil præge fremtiden i en positiv retning.

Vildt spændende læsning!

Vildt spændende læsning! Den er original. Og den er tiltrængt.

Noget essentielt i mig blev mødt. Klik!

Nogle gange ved man bare, at noget er rigtigt. Og noget falder på plads.

Læs denne bog. Og mærk selv!

Noget essensielt blev mødt i mig. Klik!

En forløsende følelse. Og meget gav mening på ny.

Bogen har flyttet mig

Jeg er ikke bare imponeret efter at have læst bogen – Jeg er berørt. Når jeg kigger ud gennem mine øjne, har verden skiftet farver – jeg er blevet flyttet. Flyttet af en helstøbt og hele vejen igennem professionel bog, som fylder mig med fakta, som præsenteres autentisk og troværdigt. Samtidig fyldes jeg med vejledning og visioner, som min indre pioner og mit hjerte har brug for. Bogen har en understrøm af visdom og det at ville noget, som er fangende og får budskaberne til at gløde. Gløderne tænder den ild i mig, der brænder for at ville gøre en forskel.

Skal læses af alle der interesserer sig for ledelse

En rigtig god bog, der rammer plet, og er i overensstemmelse med den bevægelse der er sat igang, med den feminime og maskuline integration/revolution. Den er meget læseværdig, og skal læses af alle der interesserer sig for ledelse.

Det er tid til at tænke nyt

Tiden er inde til at tænke tænkte tanker nyt.Det har erhvervsledere givet gjort i århundreder, men i vid udstrækning i spiraler, der har løftet samme logikker til nye loops. Og så har vi kaldt det innovation, alt imens farten er øget men kursen mod det ubæredygtige er fastholdt. “Fremtiden er feminin” ikke bare handler om men anviser nye mind set til en bæredygtig fremtid. Derfor rækker den ud med den ene hånd for alle og særligt erhvervsledere at gribe i – og den anden viser vejen. Dette er ikke en kamp for nederdelen mod jakkesæt, men snarere for kjole og hvidt i balance. Hvad Prince var for musikken, kan denne bog blive for det 21.århundredes arbejdsliv.

Mange ledere tænker for ensidigt

Der er mange ledere, der stadig tror, at vejen til succes for en virksomhed er mere bundlinjefokus, flere KPI´er, mere brændende platform, strammere styring af medarbejderne og nedskæringer på alt, hvad der gør arbejdet mere sjovt og spændende, fordi de er fanget i et overdrevet resultatorienteret, maskulint ledelsesparadigme. Her er ENDELIG en bog, der klart viser, hvor ubalanceret det syn bliver, og hvordan vi kan skabe mere bæredygtige, gladere og (ja!) mere profitable virksomheder ved at give plads til feminin ledelse.

Inspirerende!

En bog fyldt med nytænkning og relevante perspektiver.

En bog om innovation, vækst og fornyet konkurrencekraft

Dette er ikke en bog om ligestilling eller kønskamp. Dette er en bog om, hvad virksomheder skal gøre for at styrke innovation, vækst og fornyet konkurrencekraft. Et must-read for visionære erhvervsledere, der ønsker at fremtidssikre deres forretning.

Du kan ikke undvære denne bog

Kirsten Stendevad’s bog kommer hele vejen rundt og er virkelig et godt eksempel på helhedsorienteret ledelse. Du kan ikke undvære denne bog, der udover at samle mange tråde og trends i tidens udvikling også giver dig mulighed for at arbejde med og opdatere din egen ledelsesform og selvindsigt, således du er bedre rustet til at træde ind i det afbalancerede lederskab. Bogen er både velskrevet, anvendelig, til tider humoristisk og veldokumenteret.

Et smukt værk, verden har brug for

Jeg synes, at du har skabt et smukt værk, som verden har brug for! Fantastisk flot arbejde!! Godt gået!!!

Feminitet er det 21. århundredes Operativ System

OM FORFATTEREN


Kirsten Stendevad er en visionær frontløber inden for ledelsesudvikling og ekspert i lederskab baseret på den feminine model.

Hun er (med)forfatter til fem trendsættende bøger, som hun har undervist i på blandt andet Harvard Business School, MIT og McKinsey & Company.
Kirsten er mentor for en række iværksættere og change makers og uddanner ledere med og uden titel i den nye tids lederskab. Hun er cand.mag. fra KU og New School og bl.a. certificeret kundalini-yoga instruktør og evolutionær coach
Hun har tilbragt halvdelen af sit liv i udlandet, herunder 12 år i Bruxelles og 10 år i New York.

Book et foredrag om bogen her.

Lær at mestre de syv spilleregler ved at deltage i et af Kirstens forløb, online eller live:

Læs mere her, hvis du er privatperson.

Læs mere her, hvis du er professionel.

For pressemateriale og mængderabat på bøger, kontakt Benedikte_Marcussen@gyldendal.dk, tlf 3375 5715.

The Future is Feminine udkommer på engelsk 11.11.2018.

Køb bogen på dansk her

KIRSTEN STENDEVAD HAR HOLDT FOREDRAG
OG WORKSHOPS I BL.A. DISSE ORGANISATIONER


GØR SOM TUSINDVIS AF FRONTLØBERE


Illumina betyder “Oplys mig”

Tilmeld dig Illuminate Me nyhedsbrevet og modtag gratis:


 • Første kapitel af bogen “Fremtiden er feminin”
 • Summary af de 7 Spilleregler i det 21. århundredes Lederskab
 • Inspiration til dit eget lederskab, fra Kirsten og hendes internationale netværk af innovatører, rollemodeller og thoughtleaders
Tilmeld dig her:
Obs: Nul spam. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

II House
Prins Constantins vej 5
DK-2000, Copenhagen F
Denmark

1

ophavsret Illumina International 2019   Privacy policy

1
 • FREMTIDEN ER FEMININ – ER DU?

  Så tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag min gratis guide.

  DU MODTAGER:

  •  – Første kapitel af Fremtiden er Feminin
  •  – Executive summary af de 7 spilleregler i det 21. århundredes lederskab
  •  – Video med Carsten Stendevad, tidl. CEO ATP, om det lederskab, der er brug for nu
  • – Paneldebat med frontløbere og trendsættende ledelsesspecialister om lederskab i det 21. århundrede

  Du kan være tryg ved at vi behandler dine oplysninger fortroligt, og du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.