Bevidsthed, Business, Det 21. århundrede, DIG, DIT VIRKE, Feminin Kraft, Feminin Power, Feminint Lederskab, Iværksætterinde, Lederskab

Hvorfor beskæftige sig med Det Hellige Skød?

I denne lille video kan du se, hvorfor jeg på mine forløb i feminint lederskab lærer kvinder om den Maria Magdalene kraft, der bl.a. bor i skødet.

(Nøglen til din Feminine kraft forløbet er idag videreudviklet til Aphroditeskolen)

Visdommen om Det hellige Skød indgår også i den version af uddannelsen, jeg laver til erhvervskvinder, da jeg synes det er afgørende at kvinder begynder at tage deres seksuelle kraft alvorligt som en ressource i lederskabet. Det hellige skød er sædet for selveste vores kreativitet og vores forbindelse til noget så afgørende som sansen for hvad der er godt og skidt for os, såvel som sansen for guddommelig timing.

Det hellige skød kan bruges som vores gps, og det kan bruges som anker. Det kan bruges som magnet og som modgift til stress. Det er selveste sædet for Feminin Kraft.

Så hvordan kan vi tro, at vi kan undvære det hellige skød i vores lederskab? Det er netop den usynlige, hemmelige superpower, der findes i skødet som der er brug for, både derhjemme, på jobbet og i verden.

PS: Hvis du ønsker hjælp til at integrere den nye tids bevidsthed, inkl om det hellige skød, så vær opmærksom på, at der i øjeblikket er tilbud på mentorforløbet Feminin Turbo, designet til at styrke dit fundament til 2020.

Hvis du er parat til at investere i at komme til at:

✨ finde dit sjælsformål
💃🏼 udleve det
🌈 manifestere dine drømme og længsler (eller noget større)
❤️ i overensstemmelse med din feminine essens
💫 lyse op som frontløber i dette “feminine” århundrede
🌍 og bringe kloden i balance ved at bringe dig selv i balance

så udfyld ansøgningsskemaet på Femininturbo.dk.

Hvis du ikke er klar til et mentorforløb, så kan du også have glæde af mit online-univers-itet, Totalupgrade.dk

Facebook Comments
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *