Feminin Kraft, Feminin Power, Feminint Lederskab, Kirsten Stendevad, Søsterskab

Hvorfor jeg skabte en Gudindeskole, og hvad der blev af den

Det er efterhånden mange år siden, jeg startede det første Gudindeforløb. Året var 2003, og jeg var lige kommet til Danmark fra New York. Jeg var nysgerrig på at lære det feminine bedre at kende: Hvad er det feminine, og hvad kan det bruges til? Kan man bruge det til noget nyttigt i business, eller er det mest til privatbrug? Jeg havde studeret emnet længe fra forskellige vinkler, og det blev kun mere spændende.

En aften, hvor jeg sad i den lejlighed på Værnedamsvej, jeg havde byttet mod mit elskede lille bohemede “penthouse” på Thompson Street, “downloadede” jeg et 8 ugers program for kvinder. Jeg skrev det ned, sendte det ud til dem, jeg kendte, og så var Gudindeskolen født!

På det første hold kom 30 skønne kvinder. Motivationerne var mange: nogle ville gerne åbne sig for kærligheden, drømmejobbet, (økonomisk) flow, større vitalitet, bedre sex, fertilitet, mere glæde, tyngde og gennemslagskraft. Andre var bare nysgerrige, som jeg.

De fleste savnede “noget” i deres liv, uden at de helt kunne sætte fingeren på hvad. Noget med at mærke sig selv, føle sig i balance, have større nydelse, være fortrolige med kvindekroppen, og komme mere i kontakt med urkvinden, den vilde, den frodige, den varme, den healende, den forførende, den lattermilde, skøre, runde, bløde, ekstatiske og FRIE kvinde.

Ingen ønskede frihed fra mænd, tværtimod. Men alle ønskede sig frihed fra selvtvivl, selvspanking, stress, splittelse, perfektionisme, følelsen af ikke at være god nok, at ikke turde tænke stort og ikke føle power til at handle og få virkeliggjort visionerne. Vi var alle fælles om længslen efter at gøre det tilsyneladende umulige mulige – et liv med både helhed og eventyr.

Vi adopterede mytologiens kraftfulde gudinder som rollemodeller, og genoptog mange af traditionerne fra de gamle Mysterieskoler, fx en pagt om kun af LØFTE hinanden, bruge intuitionen, arbejde med energi og bevidsthed, styrke vores manifestationskraft og vende verden på hovedet – fx sætte nydelse før ydelse. Og så gik eksperimentariet ellers i gang.

Vik fik besøg af kompetente gæstelærere med hver deres ekspertise, som jeg er dem evigt taknemmelig for. (Idag har jeg optaget deres kloge input på video så alle senere elever kan få glæde af guldkornene). Jeg kunne selv byde ind med de perspektiver, jeg fx havde lært på min uddannelse til kundalini yoga instruktør og de forskellige lederskabstræninger og kvindeinitiativer, jeg havde deltaget i på Manhattan. Siden blev jeg bedre og bedre til at flette alle elementerne sammen til en helhed: lederskab med rod i den feminine essens genialitet.

Jeg ernærede mig på det tidspunkt hovedsaligt som foredragsholder i erhvervslivet, men Gudindeskolen fortsatte år efter år, fordi resultaterne var værd at arbejde videre for: kvinder blomstrede, fik deres parforhold vendt fra kollisionskurs til bæredygtig nydelse, fik børn selvom de var erklæret infertile, klarede sig bedre i erhvervslivet, fik ideer som aldrig før, og skabte nye produkter og virksomheder mens de fik netværk og veninder for livet.

Nu er jeg tilbage i erhvervslivet,  som professionel forfatter, foredragsholder og lederskabs udvikler med endnu mere seriøs forskning, bøger og erfaring på bagen til at guide virksomheder, ledere og ansatte til bedre resultater uden stress. Jeg er også mentor for ambitiøse iværksætterinder, der ønsker at anvende deres feminine kraft. Og jeg kan ikke lade være med at guide kvinder til mere lys og kæJeg føler mig bedre rustet end nogensinde, både fordi jeg har brugt de sidste par år på at skrive en business bog, Fremtiden er Feminin – 7 Spilleregler i det 21. århundredes lederskab – men også fordi jeg har erfaret dybderne og vidderne i det feminine mere intenst end de fleste.

Det jeg ikke var så bevidst om, da jeg startede, var at det Feminine består af både Liv og Død. Sidstnævnte fik jeg nærkontakt med i 2012, da min egen elskede 7-årige søn trak vejret for sidste gang efter 6 måneder med kræft.

Det er hårdere end hårdt at skulle undvære sit barn på jorden. Og jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden den tilgang, jeg har med mig fra Gudindeskolen. Det er filosofien og redskaberne herfra, der har båret både mig og min familie igennem sygdomsforløbet og efterfølgende. Der har hjulpet mig med at gå op i stedet for ned.

Min indsigt i, og respekt for, den Feminine Kraft har aldrig været større. Derfor har jeg lavet et online Gudindeforløb, der kombinerer nogle af de mange “best of” elementer, jeg har erfaret gennem tiden. Hvis du er interesseret, så check gudindeskolen.dk.  

Du kan også have stor glæde af Aphoditeskolen.dk, hvor vi har fokus på de elementer, du kan læse om her.

Hvis du ikke er til online forløb, men gerne vil mødes live, kan du deltage i mentorforløb som Feminin Turbo

Og hvis du bor langt fra de steder, jeg holder live træf, så opgiv ikke at eksperimentere med at bruge din feminine energi på nye måder. Der er mange måder, du kan udforske din feminine kraft derhjemme eller med nogle veninder, og hvis du bliver på nyhedsbrevet, vi jeg tippe dig om nogle af dem.

Din tid er kommet – nyd den!

Facebook Comments
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *